Nieuws


Caloroso is gestart met een muziekgroep voor kinderen met autisme. Vier enthousiaste kinderen die toevallig ook autisme hebben komen met hun ouders samen om muziek te maken bij Caloroso. Ze spelen op trommels, harp, lier, rammelbanaan, de kikkerrasp en nog veel meer. Dit groepje zit in ieder geval tot de zomervakantie vol. Wil je ook meedoen met een muziekgroepje? Geef je dan alvast op bij Caloroso. Als er genoeg aanmeldingen zijn, start er een nieuwe groep op woensdagmiddag.


Gezocht: ouders met baby's en peuters voor proefcursus muziek


Sinds oktober 2010 speelt Rozemarijn een ochtend in de week voor de kinderen van KDV Jolie op verschillende instrumenten.


Caloroso was actief op de eerste Nationale Slechtziendendag op 22 januari 2011. Rozemarijn is zelf slechtziend en speelde voor de 300 aanwezigen op de harp. De reacties waren zeer positief. Veel mensen kozen ervoor hun lunch te nuttigen onder het genot van snarenspel.


Op dinsdag 4 januari start de cursus muzikale vorming voor kinderen van 6 t/m 11 jaar.


Op zaterdag 9 oktober 2010 is er een open dag. Caloroso zit samen met andere ondernemers/therapeuten in het voormalige pand van KDV Jolie aan Zevenwouden 270 in Utrecht. Van 10.00 tot 16.00 is iedereen welkom. Er zijn massages, kleine workshops en volop gelegenheid om kennis te maken. Limonade e.d. ontbreken natuurlijk niet.